Pratite nas:

Maloprodajni objekti

Home Maloprodajni objekti

Lafat komerc d.o.o. Kalesija posjeduje pet maloprodajnih objekata (Kalesija, Tuzla, Banjaluka, Lukavac i Bihać) koji našim cjenjenim kupcima nudi najbolju ponudu opreme za centralno grijanje, vodomaterijal i elektromaterijal. Sva oprema je od renomiranih proizvođača, i sigurno po najpovoljnijim cijenama. U teškoj ekonomskoj situaciji, kada je građanima pored kvaliteta, i cijena proizvoda jedna od najbitnijih stvari prilikom kupovine, ovaj prodajni objekat omogućava svojim klijentima i pristupačne cijene. Akcijske cijene proizvoda kako vlastitih, tako i od renomiranih proizvođača, prisutne su tokom cijele godine, a trenutno je akcija, između ostalog, pločastih radijatora i pumpi za vodu.

U našim maloprodajnim centrima također možete pronaći:

  • Oprema za centralno grijanje
  • Elektomaterijal
  • Vodomaterijal
  • Sanitarije
  • Boje i lakove
  • Vijčanu robu
  • i još mnogo toga po najpovoljnijim cijenama…

Lafat komerc Kalesija, Bosna i Hercegovina

Maloprodaja Kalesija

LAFAT KOMERC d.o.o. KALESIJA je prva poslovna jedinica otvorena u svrhu plasiranja prvenstveno vlastitih proizvoda a i svih ostalih brendova iz branše vodoinstalaterskih, elektro, sanitarnih i opreme za grijanje na tržištu Bosna i Hercegovine a kasnije i šire.

Iz proizvodnog programa izdvajamo metalne proizvode kao što su: kotlovi na čvrsto gorivo, kotlovi na pelet, plinski uređaji (roštilji, friteze, peći, kuhala, radni stolovi, mape, itd.), elektro razvodni ormari i oprema, hidrantski ormari, garderobni ormari, PTT ormarići, višenamjenski ormari (za ključeve, prvu pomoć), ormari za grijanje (razdijelnik), dimovodne cijevi i koljena, priključne rozetne i redukcije.

tz

Maloprodaja Tuzla

“Lafat komerc” je u utorak (2. juli 2013.) svečano otvorila maloprodajni objekat u Tuzli. Prodajni objekat prostora od oko 250 metara kvadratnih, u kome se mogu kupiti moderne uređaji za grijanje, od kotlova na pelet, na čvrsto gorivo, kamine, nosače za razdjelnike, dimovodni program i mnogo druge tehnike. Radnja je smještena u naselju SlavinovićI, preko puta Plave poliklinike. Firma Lafat komerc bavi se isključivo proizvodnjom i obradom metala, a posljednjih godina i proizvodnjom primarnih izvora topline i iskorištavanjem energije iz drveta i uglja. Osim najsavremenijih alata i mašina koji osiguravaju kvalitetu, servisna mreža ovog preduzeća osigurava brzu i sigurnu upotrebu i distribuciju. Iz proizvodnog programa izdvajamo metalne proizvode kao što su: kotlovi na čvrsto gorivo, kotlovi na pelet, plinski uređaji (roštilji, friteze, peći, kuhala, radni stolovi, mape, itd.), elektro razvodni ormari i oprema, hidrantski ormari, garderobni ormari, PTT ormarići, višenamjenski ormari (za ključeve, prvu pomoć), ormari za grijanje (razdijelnik), dimovodne cijevi i koljena, priključne rozetne i redukcije.

bl

Maloprodaja Banja Luka

U cilju dalje ekspanzije I proširenja teritorije pokrivenosti tržišta u Bosni I Hercegovini, Lafat Komerc d.o.o otvara I treću maloprodajnu poslovnu jedinicu smještenu u Trnu, Banjaluka tzv. industrijskoj zoni, te kompletnim programom ponude opreme za centralno grijanje, vodomaterijala I elektromaterijala nudi kvalitet po tržišno prihvatljivoj cijeni.
Prostor je smješten na 150 metara kvadratnih višespranog objekta u kojem možete kupiti moderne uređaje širokog spektra grijne tehnike.
Zbog teške ekonomske situacije kada osim kvaliteta veliku ulogu čini cijena samog proizvoda, Lafat Komerc cjelogodišnjim različitim akcijama te popustima pokušava olakšati trenutnu situaciju svim kategorijama društva. Osim proizvodnog programa svjetski poznatih brendova, Lafat Komerc d.o.o nudi I svoj vlastiti proizvodni program među kojima izdvajamo: kotlovi na čvrsto gorivo, kotlovi na pelet, plinski uređaji (roštilji, friteze, peći, kuhala, radni stolovi, mape, itd.), elektro razvodni ormari i oprema, hidrantski ormari, garderobni ormari, PTT ormarići, višenamjenski ormari (za ključeve, prvu pomoć), ormari za grijanje (razdijelnik), dimovodne cijevi i koljena, priključne rozetne i redukcije.

lkv

Maloprodaja Lukavac – D. Bistarac

10.07.2019 je otvorena nova maloprodaja Lafat Komerc d.o.o. firme koja na jedinstven način zalaže za korištenje obnovljivih izvora energije, a to je direktno proizvodnjom kotlova na pelet, te promocijom korištenja ovog načina zagrijavanja i podizanjem svijesti o samoj energetskoj efikasnosti, kroz različite projekte. Lafat Komerc pored Kalesije, Tuzle i Banjaluke od danas (10.07.2019.) možete pronaći na novoj lokaciji u Donjem Bistarcu u zgradi “Luciana”. Radno vrijeme je od 07:00 do 17:00.

U 42. godine svog rada i postojanja, Lafat Komerc su postali jedan od najvećih proizvođača kotlova i opreme za zagrijavanje putem obnovljivih izvora energije u BiH. Svoje kotlove Lafat Komerc osim na domaćem tržištu, prodaje i u svim zemljama u okruženju te zemljama Evropske unije.

bl

Maloprodaja Bihać

U julu 2020. je otvorena nova maloprodaja Lafat Komerc d.o.o. firme koja na jedinstven način zalaže za korištenje obnovljivih izvora energije, a to je direktno proizvodnjom kotlova na pelet, te promocijom korištenja ovog načina zagrijavanja i podizanjem svijesti o samoj energetskoj efikasnosti, kroz različite projekte. Lafat Komerc pored Kalesije, Tuzle, Banjaluke i Lukavca možete pronaći na novoj lokaciji u Bihaću – Dr. Irfana Ljubijankića 167. Radno vrijeme je od 07:00 do 17:00.

U 42. godine svog rada i postojanja, Lafat Komerc su postali jedan od najvećih proizvođača kotlova i opreme za zagrijavanje putem obnovljivih izvora energije u BiH. Svoje kotlove Lafat Komerc osim na domaćem tržištu, prodaje i u svim zemljama u okruženju te zemljama Evropske unije.

bl

Maloprodaja Brčko

Lafat Komerc pored Kalesije, Tuzle, Banjaluke, Lukavca i Bihaća možete pronaći na novoj lokaciji u Brčkom – ul. Mostarska 247, Brod. Radno vrijeme je od 07:00 do 17:00.

U 42. godine svog rada i postojanja, Lafat Komerc su postali jedan od najvećih proizvođača kotlova i opreme za zagrijavanje putem obnovljivih izvora energije u BiH. Svoje kotlove Lafat Komerc osim na domaćem tržištu, prodaje i u svim zemljama u okruženju te zemljama Evropske unije.