LAFAT KOMERC: Milion KM za stanovnike Grada Tuzle

Kompanija Lafat Komerc podržava mjere smanjenja aerozagađenja koje Grad Tuzla sprovodi, tako što je  odlučila ponuditi subvencije u ukupnom iznosu od 1 milion KM, za sve one koji prođu na javnom pozivu a svoje povjerenje odluče dati Lafatovim proizvodima.

Svi  koji su dobitnici subvencija kroz javni poziv koji je raspisao Grad Tuzla, mogu nam se obratiti u našim poslovnicama u Tuzli i Bistarcu .

Podrška će se ogledati u 2 tačke:

  1. 2000 KM subvencije/popusta na nabavku i ugradnju toplotnih pumpi sa pratećom opremom i radovima, na naše redovne maloprodajne cijene.
  2. 1000 KM subvencije/popusta za nabavku i ugradnju kotlova sa isključivim pogonom na drvnu biomasu – peći na pelet, na naše maloprodajne cijene.

Kroz podršku koju obezbjeđuje Grad Tuzla i to do 2.000 KM za nabavku i ugradnju kotlova na pelet i do 5.000 KM za nabavku i ugradnju toplotnih pumpi, smatramo da će dodatna motivacija povećati zainteresovanost i broj prijava, te olakšati našim kupcima odluku da uđu u ove prijeko potrebne procese za Tuzlu.

Lafat Komerc, kao društveno odgovorna kompanija, podržava borbu za čist zrak u Tuzli i svjesni smo da svi moramo zajedno graditi bolje okruženje za život. Ujedno smo i jedina kompanija koja je podržala ovaj projekat konkretnom akcijom i obavezom da ispoštujemo sve ono što smo najavili.

Sve dobitnike subvencija pozivamo da ostvare dodatni popust u Lafat Komercu, a sve one kojima su potrebne dodatne informacije o subveniciji/popustu kao i o našim proizvodima pozivamo da se informišu više putem naše web stranice www.lafat-komerc.ba ili u našim poslovnicama.

 

Poslovnica Tuzla

Kontakt telefon: 035 31 31 31

E-mail: lafat.tuzla@gmail.com

Poslovnica Bistarac

Kontakt telefon: 035 36 92 20

E-mail: lafat.lukavac@gmail.com